Spaans Leren - terug naar de beginpagina

Cursillo

Leer gratis Spaans in twaalf maanden

Spaans Leren biedt je de mogelijkheid om iedere maand terug te keren en een nieuwe les te volgen van de gratis Cursillo, een on-line cursus Spaans. Lees, voordat je begint, het volgende aandachtig. De meestgestelde vragen staan hieronder; we beantwoorden ze niet meer per e-mail!

3 cursussen per jaar - geen inschrijving

Er lopen drie cursussen, die alle drie gelijk van inhoud zijn, maar op verschillende tijdstippen begonnen. De cursussen beginnen in september, januari en mei.
Keer regelmatig terug naar deze sitio web, want de lessen wisselen iedere maand en de voorgaande lessen kunnen niet met een muisklik opgevraagd worden. Uitsluitend de on-linecursus in maandelijkse afleveringen is gratis.
Inschrijving is niet nodig; je wordt door ons niet geregistreerd. Beschouw de gratis Spaanse cursus als een visitekaartje voor onze bedrijfsactiviteiten.

Wat kan ik van jullie Spaanse cursus verwachten?

De belangrijkste en meest karakteristieke aspecten van de Spaanse taal komen aan de orde:

  • uitspraak
  • werkwoorden vervoegen
  • ser en estar, ofwel 2 x zijn
  • tegenwoordige en verleden tijden
  • de subjuntivo, of aanvoegende wijs
  • gebiedende wijs
  • tellen, klokkijken, kalender
  • y mucho más .....

Deze internetcursus is een uitstekende ondersteuning, als je voor beroep of liefhebberij Spaans wilt leren, natuurlijk bij Spaans Leren zelf, of aan één van de vele instituten in Nederland en België. Ook is het een leuke voorbereiding op een taalvakantie in Spanje of een reis door Latijns-Amerika.

Kan ik de cursus van 12 lessen ook in één keer bestellen?

Kijk voor het bestellen (tegen betaling) van het complete lesmateriaal (inclusief een inhoudsopgave) als htm-document op de pagina Pedidos.
Inhoudelijk is er geen verschil tussen de on-linecursus en de cursus die we je -tegen betaling- toesturen.

Auteursrechten en gebruik

Op de cursus rusten auteursrechten en hij is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Vermenigvuldiging en/of verspreiding ervan is verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van Spaans Leren.
Aan de gratis cursus kunnen geen rechten ontleend worden.

¡Sí, adelante! Ik volg de januari-cursus

¡Sí, quiero! Ik volg de september-cursus

¡Sí, venga! Ik volg de mei-cursus


Spaans Leren is een initiatief van Hans Konings, docent Spaans met onderwijservaring aan scholieren en volwassenen sinds 1987. Op alle teksten, afbeeldingen en overige vormgeving, kortom deze hele sitio web rusten auteursrechten. Niets mag gekopieerd of anderszins verspreid worden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de maker(s). Verwijzingen van andere webpagina's naar deze sitio web zijn toegestaan, mits aan de integriteit van deze pagina's niets veranderd wordt. Spaans Leren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 33.255.899

© Spaans Leren 1997 - 2010

Diseño web: KAMA Systems Amsterdam
Ilustraciones: Hans Konings y Rudi Jonker - Red Cat Art Productions Amsterdam

[afbeelding: Abonneer je op Spaans Leren RSS]