Spaans Leren - inicio

Verbos

Spaanse werkwoorden vervoegen

Vul hier een heel werkwoord (infinitivo) in. Importante: gebruik uitsluitend kleine letters. Bijvoorbeeld: hablar. En vergeet de noodzakelijke accenten niet. Zoals in: oír.
 

Spaanse werkwoorden vervoegen in de verleden tijd - een prachtige uitleg

[imagen: Viaje al pasado]
Viaje al pasado: los aztecas
Een prachtige site werd door Matilde Asencio en Annie Desnoyers van de talensectie van Cégep du Vieux-Montréal (Canada) on-line gezet, waar op aanschouwelijke wijze de verleden tijden van het Spaans worden uitgelegd. De Shockwave-plugin is vereist en de pc-luidsprekers moeten aanstaan. Het gesproken Spaans is van Mexico, de uitleg is bijzonder duidelijk, vooral omdat je de gesproken teksten grotendeels kunt meelezen. Je leert tegelijkertijd ook iets over de Azteken, de oorspronkelijke bewoners van Mexico. Een echte aanrader!
Lee más...

Spaans Leren is een initiatief van Hans Konings, docent Spaans met onderwijservaring aan scholieren en volwassenen sinds 1987. Op alle teksten, afbeeldingen en overige vormgeving, kortom deze hele sitio web rusten auteursrechten. Niets mag gekopieerd of anderszins verspreid worden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de maker(s). Verwijzingen van andere webpagina's naar deze sitio web zijn toegestaan, mits aan de integriteit van deze pagina's niets veranderd wordt. Aan onze verwijzingen naar andere websites kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van die websites valt buiten onze verantwoordelijkheid.
Spaans Leren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 33.255.899

© Spaans Leren, 1997 - 2009

Diseño web: KAMA Systems Amsterdam
Ilustraciones: Hans Konings y Rudi Jonker - Red Cat Art Productions Amsterdam
Conjugador de verbos: © www.verbix.com